Vår historie

Bli bedre kjent med oss gjennom vår reise med vintage.

Chou Chou AS ble etablert i Norge i 2016, etter flere års erfaring med vintage i Monaco, Frankrike og London der de mest eksklusive vintage designervarene stadig ble mer ettertraktet. Det ga oss et ønske om å også bringe de hjem til motebevisste nordmenn. Vi oppdaget at vi var noe for tidlig ute i Norge, og vendte blikket tilbake mot Europa. Vi inngikk samarbeid med Vestiaire Collective som er Europas største plattform innen vintage, og oppnådde raskt status som “profesjonell selger til å stole på”. Det er en status man får når varene man selger er autentiske, tilstand som beskrevet i bilder og tekst, samt rask levering. Til vår elleville begeistring ser vi nå at vintage virkelig har truffet norske hjerter, og vi gleder oss over å kunne etablere oss også i Norge med eksklusive autentiske vintage designervarer  – som vi drømte om helt fra start.

Vårt ønske er å hjelpe deg å finne noe helt spesielt og unikt til garderoben, enten det er noe klassisk som vil bestå livet ut, eller noe unikt og særeget med høy samleverdi. Vi håper vi også kan bidra til en bærekraftig kjøpsmentalitet ved at man investerer i færre ting til garderoben, og er kvalitetsbevisst på det man velger. En favoritt i garderoben som skal brukes i mange år er det verdt å investere litt ekstra i. Det er dét franskmennene kaller en CHOUCHOU, og vi her til lands kaller en favoritt. Vi forsøker å imøtekomme alle budsjetter og preferanser, slik at alle kan finne seg sin bærekraftige og eksklusive favoritt.

Antallet vintage designervesker, smykker og tilbehør i god stand synker for hvert år ettersom de blir brukt og slitt. Ved at antallet synker, stiger verdien. Har du muligheten til å fylle garderoben, og selvdisiplinen til å la det stå der, kan du kanskje opparbeide deg en formue. Finansavisen beskriver markedet godt: “Markedet for designervesker er i kraftig vekst, og kategorien har det seneste året utkonkurrerte samlerbiler, brennevin og kunst som investeringscase, ifølge analyseselskapet Art Market Research. Verdien på vesker er mer enn doblet det seneste tiåret og de håndholdte favorittene er gått fra å være emosjonelle til rasjonelle kjøp. Hermès, Louis Vuitton og Chanel topper listene. Det viser seg at en Birkin er bedre enn Banksy. Ikke bare er vesker det raskest voksende samlermarkedet – det er også det første dominert av kvinner.”

 

 

Autentisitet

Hver vare du kjøper gjennom CHOUCHOU kommer med autentisitetsgaranti hvilket betyr at vi garanterer for at varen er ekte. Det medfølger et autentisitetsbevis med kjøpet ditt med unike detaljer om din vare.

Erfaring med autentisering og inngående forståelse for eksklusive materialer er vår kjerne, det er det vi brenner for! Du får tross alt ikke den ene uten den andre. Det krever både kunnskap og erfaring for å kunne avgjøre autentisitet. Vi har mange års erfaring og jobber tett med produktene gjennom hele prosessen av autentisering, kvalitetssjekk, og skreddersydd rens og pleie. Vi tilbyr kun ting vi selv elsker fordi det er viktig for oss at du gjør en god investering. Autentisering gjøres grundig av minst tre eksperter, både internt og eksternt, for å sikre autentisitet og kvalitet slik at du kan være helt trygg på at det du kjøper fra oss er ekte. Vi forstår at man er skeptisk når det gjelder kjøp av vintage, og spesielt på nett. Vi håper derfor det føles betryggende å vite at respekterte aktører innen bransjen stoler på oss og at vi har mange års solid erfaring. Videre håper vi at det gir hvilepuls å gjennom Klarna kunne betale senere uten ekstra kostnad, eller dele opp betalingen. Klarna har strenge regler til samarbeidspartnerne sine, og er en respektert betalingsaktør vi er stolte av å samarbeide med. Du får også 14 dagers betenkningstid for om kjøpet føles riktig for deg. 

Les mer om våre tiltak for å gi deg en trygg handel

VI HØRER GJERNE FRA DEG

Vi hjelper deg gjerne dersom du har noen spørsmål. Send oss en melding så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan.

    Postadresse

    Chou Chou AS
    Kilgata 3
    3217 Sandefjord

    Org.nr: 917713162 mva