Generelle vilkår

Generelle vilkår for bruk av nettbutikken www.chouchou.no og for kjøp av varer og tjenester gjennom nettbutikken. Avtalen inngås med Chou Chou AS, org.nr 917713162. 

1. Generelle vilkår

Alt innhold eies av Chou Chou AS og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Det innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på denne nettsiden under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på en annen måte uten skriftlig samtykke fra Chou Chou.

2. Produkter

Chou Chou tar forbehold om eventuelle bilde- og trykkfeil i nettbutikken. Alle varer er autentiske og blir grundig sjekket av flere eksperter ved bruk av den nyeste teknologien, og vi garanterer for autentisitet. Skulle du likevel få påvist at din vare er uekte vil vi at du sender oss dokumentasjonen, og så refunderer vi hele beløpet til deg. Varer vi selger er vintage og kan ha vært reparert eller endret i løpet av årene, uten at vi har oppdaget dette. Vi selger varene slik de er (jmf. paragraf § 17 i Forbrukerloven: «solgt som den er»), og vil alltid forsøke å beskrive tilstand så nøyaktig som mulig i bilder og tekst. Vi forbeholder oss retten til å ekskludere salg til geografiske områder og personer. Alle produktbeskrivelser og priser kan endres uten forvarsel. 

3. Betaling

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter. Alle priser er inkl. moms og angitt i norske kroner (NOK). Ved bestilling av en vare sender vi deg som kunde en ordrebekreftelse pr e-post.

INTERNATIONAL

If the shipping address is located outside of Norway, during check-out and payment, the prices of our products will not include the duties, VAT and taxes, or customs-related tariffs of your country. The prices of our products are subject to change without prior notice. We reserve the right to change or interrupt the Service (or any part or content of it) at any moment without prior notice. We will not be responsible to the User or to third-parties for any eventual changes, price variations or suspension or interruption of the Service.

4. Levering

Varene blir sendt fra vårt lager og kan forventes levert innen 2-5 virkedager. Vi samarbeider med Postnord, Bring, Posten Norge, og Helthjem. Leveringskostnader beregnes i kassen. Ved forsendelse ut av Norge, vennligst ta kontakt på e-post først. Hvis forsendelsen ikke hentes ut fra postkontor eller av andre grunner blir returnert til Chou Chou, skal kunden stå økonomisk ansvarlig og kostnaden vil bli trukket fra summen som blir refundert. Dette gjelder også dersom kunden oppgir feil leveringsadresse ved bestilling.  

5. Retur

Angrer du på et kjøp hos oss er det angrerettloven som gjelder. En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand som da den ble mottatt, samt at alt av tilbehør og eventuell emballasje og tags er på. Når vi mottar varen i retur sammenligner vi den med bilder og video som ble tatt før den ble sendt. Har varen fått nye flekker, riper eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. Vi vil da trekke et gebyr for skader påført varen. Tilbehør som original eske må ikke brukes som forsendelsesemballasje da denne regnes som en del av varen. Dersom esken har fått nye flekker, riper eller tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. For å returnere må du fylle ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt og sende varen tilbake til oss innen 14 dager etter du mottok den. Når en retur er mottatt og ferdig behandlet, vil kjøpesummen bli tilbakebetalt gjennom samme betalingsmetode som benyttet. Har du betalt gjennom Klarna, vil Klarna overføre kjøpesummen tilbake. Fraktkostnader refunderes ikke.

6. Reklamasjon

Ved salg/kjøp av brukte varer gjelder paragraf § 17 i Forbrukerloven: «solgt som den er». Vintage varer trenger å vises ekstra omsorg da de ikke tåler like mye som en ny vare. Eventuelle feil eller mangler ved varer levert fra Chou Chou, skal oppgis innen rimelig tid etter at du har mottatt varen. Dette gjelder når varen er i dårligere stand enn du med rimelighet hadde grunn til å forvente. Ved reklamasjon vil omkostningene ved frakt bli dekket av Chou Chou. Send oss en mail med forklaring og bilder til kundeservice@chouchou.no.